Så kom dagen hvor vi endelig skulle afsted. Vi blev hentet af Randis bror, som havde været så flink at tage noget af dagen fri, for at køre os til Billund lufthavn.

Efter vi var kommet igennem check-in og sikkerhedskontrollen, besluttede vi os for at købe en sodavand.
Randi gik op og hentede 2 sodavand ved den første og bedste dinner og da hun kom tilbage konstaterede hun tørt, at vi nu havde brugt alle vores lommepenge for den dag. Det grinte vi lidt af, men måtte nok også indse at vores rejsebudget er lidt strammere end vores tidligere husholdningsbudget.

I vores rejsebudget har vi sat 100 kr. af til lommepenge pr. dag. Derudover har vi 200 kr. til mad pr. dag. Med sodavand for 90 kr. samt 2 små sandwich i Riga lufthavn som kostede 45 kr. stykket, blev en stor del af vores daglig budget hurtigt spist. Rejsedage hvor vi skal med fly er nok ikke de dage hvor vi overholder vores budget…

Indflyvning til Sankt Petersborg

Kl. 22:00, lokal tid, var vi endelig fremme på Baby Lemonade hostel i Sankt Petersborg. Vi blev checket ind i “Magic bus”, som er et 6 personers mix dorm. Dagen sluttede af med et par kolde øl på en lokal bar, nu havde vi jo alligevel overskredet budgettet.

Øverst: Magic bus 6 pers. mix dorm – Nederst: Eksempler på udsmykningen på vores hostel

Baby Lemonade er et meget hyggeligt hostel midt i byen. Overalt på væggene er der udsmykket med forskellige genstande og citater fra 60, 70 og 80er musik. Der er adgang til et stort fælles køkken hvor man finder alt udstyr til at lave en god tre-retters backpacker middag.

Vi har nu 3 dage foran os som vi vil bruge på at udforske Sankt Petersborg…

En mening om “Endelig afsted

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s