Den 12. juni havde vi vores første formelle møde med Kilroy. Tilbage i januar var vi også inde forbi og snakke med dem, men det var endnu for tidligt til at sætte noget konkret i gang. Det vi har valgt at bede om hjælp til, er særligt booking af flybilletter. Vi har blot oplyst de forskellige datoer, hvor vi ca. ønsker at skifte land og så holder de øje med priser og booker billetterne løbende når de finder nogle gode priser. Derudover står de til rådighed under rejsen til at hjælpe, hvis der skulle ske ændringer, som betyder vi skal have ændret billetterne.

I starten af juli har vi betalt første del af vores rejse. Dette indebærer flybilletter til Sankt Petersborg mandag den 25. februar, hvor vi dermed starter første del af vores rejse. Derudover er vi booket turen igennem Rusland til Beijing og den 16. maj har vi flybilleter fra Hong Kong til Laos. Så nu kan det godt snart blive 2019!

Udover hjælpen fra Kilroy, planlægger vi også at tage fat i et lokalt rejsebureau, Alt Rejser, som kan hjælpe med visum ansøgninger. Særligt visum til Rusland, Mongoliet og Kina kan være indviklet at få, så derfor har vi vurderet, at pengene er godt givet ud, ved at betale os fra det. Derudover sparer vi også os selv for en tur til København, hvor ambassaderne ligger.

Det er dejligt med mulighed for at få hjælp til disse lidt mindre spændende opgaver, så vi selv kan koncentrere os om at planlægge, hvad vi skal opleve undervejs.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s