img_20180623_144709

Så fik vi købt to styk rygsække til turen. Vi blev enige om, at købe dem inden vores sommerferie tur i august, så vi kunne få mulighed for at teste dem af inden vores store rejse. Vi havde selvfølgelig læst op på, hvad man skal kikke efter, men i sidste ende var det, det at få dem på ryggen og mærke efter, som blev afgørende for valget.

Det endte med at blive to Deuter rygsække med en størrelse på hhv. 45+10 og 60+10 liter. De føles umiddelbart rigtig gode, men det bliver spændende at få dem prøvet af.

Udover taskerne har vi selvfølgelig også investeret i nyt kamera, som allerede er blevet testet i flere anledninger. Så nu har vi vist det dyreste udstyr klar. Resten kan vi måske nå at ønske os til jul 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s