pexels-photo-297755.jpeg

I foråret 2017 sad vi en aften og snakkede om oplevelser. Vi var begge enige om, at vi endnu ikke havde lysten til at starte på det “almindelige” familieliv med fast ejendom og børn. Lysten var nærmere til, at opleve verden og noget helt andet end lille Danmark. Første tanke var at få job i udlandet, men som vi undersøgte det, gik det over på at rejse i stedet.

Vi fik øget indbetalingerne til vores fælles opsparing og så gik planlægningen ellers i gang. Nu – ca. et år senere – har vi fået et løst billede af, hvor vi skal hen og hvad det vil koste. Vi har begge fået ok fra jobbet til at tage op til et års orlov, vi har taget kontakt til rejsebureau, som kan hjælpe med dele af planlægningen og nu også fået oprettet en rejse-blog.

Denne blog vil være vores dagbog både før og under vores rejse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s