Vanuatu

Vi ankommer i Vanuatu 12. august til landets hovedstad Port Vila. Landet består af 82 øer, som ligger i Stillehavet. Det har været en selvstændig republik siden 1980, hvor det forinden har været en engelsk og fransk koloni siden starten af 1900-tallet.

Vi starter med nogle dage på øen Efate, hvor Port Vila ligger. Her har vi 4-5 dage inden vi skal med indenrigsfly ned til øen Tanna. 

Øerne er dannet af vulkansk aktivitet og der kan findes flere aktive vulkaner på øerne. Dette skal vi bl.a. opleve på Tanna, hvor vi skal bo i Volcanic Village Vista i en uge. Her får vi en fantastisk udsigt til vulkanen Yasur og vi får mulighed for at komme helt tæt på vulkanen, hvis ikke den seismisk aktivitet er for høj.

Efter en uge på Tanna tager vi tilbage til Efate, hvor vi har en uge til afslapning og udforskning inden vi skal videre til Fiji.

VANUATU BY FREEVECTORMAPS.COM REDIGERET I GIMP

Fiji

Vi ankommer til Fiji den 1. september og har i alt tre uger på øerne inden vi skal videre til New Zealand. Ligesom Vanuatu, har Fiji også være en koloni indtil landet fik sin selvstændighed i 1970. Landet består af mere end 300 øer, hvor langt størstedelen af landets areal er på hovedøen Viti Levu og øen Vanua Levu.

Vi lander i Nadi, men har ellers ikke lavet nogle planer endnu. Der skulle være fantastiske områder at snorkel i, hvilket vi skal have undersøgt. Udover det har vi ingen planer endnu.

FIJI BY FREEVECTORMAPS.COM REDIGERET I GIMP